Achter een klassieke gevel schuilt een moderne infrastructuur

Accommodatie

Moderne kamers voorzien van alle comfort

Onze voorziening telt 3 afdelingen met telkens 35 woon­gelegenheden. De bewoner is vrij om zijn kamer zo knus en huiselijk mogelijk in te richten met eigen meubilair. Hij kan opteren om gebruik te maken van het meubilair dat door ons wordt voorzien. In beide gevallen is er ruimte voor dierbare herinneringen.

  • 3 kamers voor echtparen
  • 4 kamers kortverblijf
  • 11 kamers voor herstelverblijf
  • 90 bedden residentiële zorg

WiFi – kluis – ruim TV aanbod – eigen telefoonaansluiting mogelijk – oproepsysteem – douche –  (relaxatie)badkamer per afdeling

De living op de afdeling biedt ruimte aan de bewoners om samen te eten, maar ook om te babbelen, te rusten of gezellig samen te zijn.

  • Wi-Fi
  • ruim TV aanbod
  • airco in leefgroep
  • zithoek

De centrale verpleegpost zorgt voor een goede bereikbaarheid van onze medewerkers.

Cafetaria

Een ontmoetingsplek voor iedereen

De cafetaria is niet alleen een plek om rustig te genieten van een drankje. Het is een bruisende ontmoetingsplek: een bezoek, de wekelijkse activiteiten of een klein familiefeestje, het kan allemaal.

Dagelijks geopend van 14.30u – 17.30u en voorzien van airconditioning.

De kapel

Onze kapel is een unieke ruimte waar stilte, gebed en bezinning een plaats krijgen. Het is een oase van rust waar iedereen terecht kan voor een moment van reflectie. Wekelijks is er op zondag een eucharistieviering voorgegaan door onze eigen aalmoezenier. Bij speciale gelegenheden vinden er diensten plaats in de kapel. Via ons intern TV-kanaal kan elke bewoner op de kamer de vieringen volgen.

De tuinen

Op onze verschillende terrassen kan je steeds genieten van een plekje in de zon of de schaduw. Een wandeling op ons domein leidt je langs onze mooie vijver, de prachtige bloemenweide, onze smultuin en het vrolijke gezang in onze volière.
Ruime parkeergelegenheid biedt voor de bezoekers een meerwaarde.

Scroll naar boven