Info voor familie

Wij maken tijd en ruimte om uw vragen te beantwoorden

De stap om zich te laten opnemen in een woonzorgcentrum is vaak niet eenvoudig. Er komen heel wat dingen bij kijken. We nemen graag de tijd voor een persoonlijk gesprek .

Uw zorg is onze zorg

Woonzorgcentrum Ave Maria is een klassiek huis met een moderne visie. We zijn gedreven vanuit sterke christelijke waarden en koppelen die zorg aan een modern beleid.

Zo bieden we onze bewoners de best mogelijke zorg, met aandacht en respect voor elk individu.

Mogelijkheden

Graag bespreken we samen met u de mogelijkheden die we kunnen bieden, van een kortverblijf tot een permanente opname.
We proberen daarbij oog te hebben voor de unieke situatie van elke bewoner zowel op fysiek als mentaal vlak. We nodigen u graag uit om bij ons langs te komen om zelf te ervaren hoe we een optimale zorgomgeving uitwerken.

Vragen?

We overlopen graag enkele vaakgestelde vragen.

Voor alle administratieve zaken neemt u best contact op met onze medewerkers van de administratie. Zij kunnen u verder helpen met al uw vragen over betalingen, adreswijziging, telefoon, krantenlevering, …

Woonzorgcentrum Ave Maria beschikt over 90 residentiële kamers, 4 kamers voor kortverblijf en 11 kamers voor aangemeld herstelverblijf.

De prijs voor een eenpersoonskamer bedraagt €68,04 per dag. We leggen u graag in een gesprek uit wat er allemaal inbegrepen is in die kostprijs.

Bij een definitief verblijf wordt 1 malig een maandelijks te verrekenen voorschot op factuur gevraagd van 500€.
Eens het verblijf stopt, worden de nog openstaande kosten hiervan afgetrokken en wordt het eventueel resterende bedrag teruggestort.

Dat kan. Wij bieden standaard een basis meubilair aan maar het staat u vrij om eigen meubelen mee te brengen. Er is een ophangsysteem voorzien voor wanddecoratie om uw persoonlijke toets te geven aan de kamer.
Tip: zet de kamer niet te vol.

U kan ervoor kiezen om de  was door de familie te laten doen of u opteert voor wasserij Spronk. De prijslijst is te verkrijgen bij de administratie.

Scroll naar boven